Zakelijk huren bij Shortlease Company

 

Zakelijk huren is dé oplossing voor iedereen die tijdelijk een auto in gebruik wil nemen en daarbij niet gebonden wil zijn aan langlopende contracten. Zakelijk huren biedt zowel de flexibiliteit en het gemak van leasen, alleen dan een stuk eenvoudiger. Wanneer u kiest voor zakelijk huren bij Shortlease Company, bent u gegarandeerd van rijden tegen een zeer gunstig tarief. Daarbij is de zakelijke shortlease vanaf 30 dagen per dag opzegbaar. Bent u al overtuigd van de voordelen van zakelijke shortlease? Want dit zijn nog maar een paar voordelen van de zakelijke shortlease.

 

Voordelen van zakelijk huren bij Shortlease Company

Het zakelijk huren van een shortlease staat over het algemeen voor flexibiliteit, gemak, voordeel en transparantie en helemaal wanneer u kiest voor Shortlease Company! Shortlease Company verzorgt oplossingen wat betreft mobiliteit en doet dit vandaag de dag nog steeds, met alle plezier. Het begon allemaal met ondernemersdrang en een wagenpark, wat is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Wanneer u kiest voor zakelijke shortlease bij Shortlease Company, zullen wij uw aanvraag op een persoonlijke manier behandelen.

Shortlease is ideaal voor zakelijk gebruik. Denk hierbij aan startende ondernemers, medewerkers met een proeftijd of tijdelijk personeel. Zakelijke shortlease is ook een optie wanneer u een bedrijf heeft die te maken heeft met flexibele arbeidscontracten.

 

Zakelijk huren bij Shortlease Company?

Kies nu voor het zakelijk huren van een shortlease bij Shortlease Company! Wij hebben oog voor uw doelen wat betreft shortlease en gaan te werk op basis van vertrouwen dat volgens geperfectioneerd wordt. Shortlease Company wil namelijk de nummer één in shortlease blijven, en dit kan alleen met uw hulp en een prettige samenwerking. Met een ruim aanbod aan auto’s die voorzien zijn van alle gemakken, wordt shortlease rijden nóg leuker. Bekijk nu het beschikbare auto aanbod en neem gauw nog contact met ons op zodat u vandaag nog in uw model naar keuze kunt rijden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0318 – 509 977.

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
  • Gratis per dag opzegbaar
  • Alleen voor zakelijk gebruik
  • Breng & Haalservice in NL
  • 24-uurs mobiliteitsservice