Wat is shortlease?

Wat is shortlease nu eigenlijk precies? Shortlease is een tussenstap tussen het huren van een auto en de zogenaamde ‘operational lease’. Bij Shortlease Company is het mogelijk om een auto te leasen voor een periode die minimaal 30 dagen bedraagt, tot een heel jaar. Wanneer u voor de eerste optie kiest dan kunt u de shortlease na de 30e dag weer stilzetten. Na 30 dagen is de overeenkomst per dag opzegbaar. Shortlease Company voorziet u hierbij van alle gemakken van het leasen. Dit betekent allriskverzekering, reparatie en onderhoud, vervangend vervoer en breng- en ophaalservice. Dat is ons zeer aansprekende antwoord op de vraag: wat is shortlease?

Wat is shortlease en voor wie is het bedoeld?

Wat is shortlease en welke personen doen er hun voordeel mee? Shortlease is perfect voor ZZP’ers met kortlopende projecten, maar ook voor ondernemers die een werknemer met een voorlopig contract willen voorzien van een auto. Dit kan ook zijn voor vaste werknemers die elders gedetacheerd zijn en voor wie daardoor een auto noodzakelijk is. Wat is shortlease? Shortlease is dus de perfecte keuze voor kortlopende omstandigheden, waarbij u liever niet een auto aanschaft of private leaset.

Wat is shortlease en hoe regel ik het?

Het regelen van een auto bij Shortlease Company is voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. U gaat naar Home of Auto aanbod en geeft vervolgens precies aan welke eigenschappen uw auto moet hebben. U kunt hierbij denken aan het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden, uw budget, type schakeling (automaat/handgeschakeld) enz. Vervolgens krijgt u voor uw eisen de ideale auto gepresenteerd (plus enkele alternatieven) en vraagt u een offerte aan. Dus wat is shortlease? De ideale optie voor uw kortlopende autobehoefte. Kies er nu voor! Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 0318 – 509 997 of kunt u het contactformulier invullen.

Shortlease voor 3 maanden

Shortlease voor 6 maanden

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
  • Gratis per dag opzegbaar
  • Alleen voor zakelijk gebruik
  • Breng & Haalservice in NL
  • 24-uurs mobiliteitsservice