De voordelen van shortlease bij Shortlease Company

Shortlease = flexibel en gemakkelijk

Detacheringbedrijven, zzp’ers en anderen die tijdelijk een auto nodig hebben en niet gebonden willen zijn aan langlopende leasecontracten kiezen voor shortlease. Shortlease biedt u de flexibiliteit van huren en het gemak van lease. Voor zeer gunstige tarieven rijdt u off-balance een representatieve, vrijwel nieuwe auto die per dag opzegbaar is!

Shortlease = voordelig

Een van de vele voordelen van shortlease ten opzichte van reguliere lease is de leaseconstructie. U gaat de shortlease overeenkomst bij Shortlease Company namelijk aan als een zogenaamde full operational lease. Dit betekent dat u de auto of auto’s niet opneemt onder de activa in uw balans en de leasetermijnen wegzet als kosten in de verlies- en winstrekening. Hierdoor houdt u uw werkkapitaal vrij.

Shortlease = transparant

Shortlease Company heeft geen addertjes onder het gras. Wij bieden shortlease overeenkomsten aan voor een minimale periode van 30 dagen plus standaard 36.000 km’s per jaar (3.000 km’s per maand) en een gratis breng- en haalservice. Natuurlijk is uw shortlease overeenkomst inclusief all risk verzekering en 24 uurs mobiliteitservice. Omdat uw voertuig per dag opzegbaar is vanaf 30 dagen, zonder boete, hoeft u geen lange en dure leaseperiode uit te zitten.

Nieuwsgierig? Onder Hoe werkt het vindt u uitleg over hoe u een shortlease auto aanvraagt. Liever even bellen? De medewerkers van Shortlease Company praten u graag bij over de mogelijkheden voor uw situatie.

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
  • Gratis per dag opzegbaar
  • Alleen voor zakelijk gebruik
  • Breng & Haalservice in NL
  • 24-uurs mobiliteitsservice