Volkswagen shortlease

 

Volkswagen shortlease voor een korte en voordelig periode? Bij Shortlease Company hebben wij een ruim auto aanbod beschikbaar voor Volkswagen shortlease. Denk aan de Volkswagen Up!, de Passat en de Golf. Zelfs de Touran zit bij ons in de Volkswagen shortlease selectie. De keuze is aan u. Wat echter vaststaat is dat u voor Volkswagen leasing aan het juist adres bent bij Shortlease Company. Hier kunt u namelijk per maand  betalen voor uw lease Volkswagen, deze indien gewenst ook vanaf 30 dagen gratis dagelijks opzeggen en ook nog een praktisch nieuwe auto rijden. Met Shortlease Company bent u dus goed op weg.

 

Volkswagen shortlease voor een gedegen auto

Volkswagen shortlease bij Shortlease Company is kiezen voor solide auto’s waar u van op aan kunt. Shortlease Company biedt een brede keuze aan shortlease Volkswagen auto’s, waardoor u zelf de auto kunt kiezen die het beste bij uw situatie past. Volkswagen shortlease bij Shortlease Company is dus zeer handig wanneer u bijvoorbeeld nog in uw proefperiode zit, of te maken heeft met een tijdelijk contract. Startende ondernemers zullen ook hun voordeel kunnen doen met onze Volkswagen leasing. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over leasecontracten waar u niet vanaf kunt, omdat ze nog twee jaar doorlopen. Bij Shortlease Company bent u er zeker van om nooit tegen ongewilde kosten aan te lopen.

 

Volkswagen lease is een intelligente keuze

Wat is dan het voordeel van een shortlease Volkswagen? Shortlease Company levert u alle voordelen van een normale lease Volkswagen, waaronder een allriskverzekering, 24 uurs mobiliteitsservice en natuurlijk gratis haal- en brengservice. Daartegenover staat dat u na een minimale leaseperiode van 30 dagen de Volkswagen shortlease elke dag kunt opzeggen. De risico’s zijn voor u dus minimaal en de voordelen zoals u gewend bent bij elke Volkswagen shortlease. U kiest simpelweg uw shortlease Volkswagen uit, in het assortiment. Wilt u meer weten? Klik u dan op ‘hoe werkt het’, of op het contactformulier, of bel ons in Veenendaal op 0318 – 509 977.

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
  • Gratis per dag opzegbaar
  • Alleen voor zakelijk gebruik
  • Breng & Haalservice in NL
  • 24-uurs mobiliteitsservice