ŠKODA shortlease

 

ŠKODA shortlease gezocht, maar liever niet aan lang leasecontract vastzitten? Shortlease Company levert u een ŠKODA shortlease auto, die u vanaf 30 dagen dagelijks kunt opzeggen. De ŠKODA de Superb, de Octavia, de Fabia en de Citigo zitten alle vier in ons auto aanbod. U hoeft slechts uw voorkeur voor een ŠKODA shortlease auto uit te spreken, door hier een keuze in te maken en deze te bestellen. Op het moment dat u de shortlease ŠKODA niet meer nodig heeft, zegt u vervolgens de lease weer op. Snel en eenvoudig! Shortleasen zoals u gewend bent, maar dan wel zolang u zelf wilt. Zo leaset u bij de Shortlease Company!

 

ŠKODA shortlease; snel en eenvoudig

ŠKODA shortlease modellen rijden via Shortlease Company geeft u de flexibiliteit, die in de huidige economie belangrijk is. Niets is immers zeker en wij begrijpen dat u daar graag snel op in wilt kunnen spelen. Dit kan door te kiezen voor een shortlease ŠKODA uit onze collectie. Wij leveren u met onze ŠKODA shortlease altijd een praktisch nieuw model waar u zorgeloos in kunt rijden. Is uw project afgelopen of gaat u dichter bij huis werken, dan kiest u er heel gemakkelijk weer voor om de shortlease stop te zetten. De ŠKODA is dus perfect voor mensen met een flexibel arbeidscontract, startende ondernemers, of bedrijven die voor een korte tijd hun wagenpark willen uitbreiden.

 

ŠKODA shortlease bij Shortlease Company

Wanneer u besluit te kiezen voor een ŠKODA shortlease auto bij Shortlease Company, dan leveren wij u alle voordelen van een shortlease auto. Een gratis haal- en brengservice, een lease ŠKODA die allriskverzekerd is en natuurlijk een 24 uurs mobiliteitsservice. Bestel dus nu uw shortlease ŠKODA uit ons auto aanbod. Heeft u liever nog meer informatie? Klik op dan op ‘hoe werkt het’ of vul het contactformulier in. U kunt onze vestiging in Veenendaal ook bellen op 0318 – 509 977.

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
  • Gratis per dag opzegbaar
  • Alleen voor zakelijk gebruik
  • Breng & Haalservice in NL
  • 24-uurs mobiliteitsservice