Shortlease ZZP

Shortlease een auto als ZZP’er bij Shortlease Company! Wij begrijpen dat u als zelfstandige, liever niet voor langere tijd vast zit aan een leasecontract. Hiervoor is de optie shortlease voor ZZP’er ideaal. Shortlease Company beschikt over een ruim aanbod aan auto’s, waaronder modellen die ideaal zijn voor de ZZP’er. Van budget modellen tot auto’s in de categorie luxury; wij hebben het in huis en daarom bent u voor de shortlease als ZZP’er, bij ons aan het juiste adres!

 

Shortlease voor ZZP’er heeft diverse voordelen

Shortlease wordt door ZZP’ers steeds vaker gedaan, wat niet vreemd is. Het shortleasen van auto’s heeft verschillende voordelen voor een zelfstandige ondernemer. Allereerst is het flexibel, iets wat belangrijk is voor iemand die zelfstandig werkt. Wanneer u tijdelijk een auto nodig heeft en u zich niet wil binden aan een langlopend contract, is shortlease ideaal. U rijdt namelijk voor scherpe tarieven in één van onze modellen en het shortleasen is gratis opzegbaar na 30 dagen.  De shortlease overeenkomst wordt aangegaan als een full operational lease. Hierbij wordt de auto niet opgenomen onder de activa in de balans en niet weggezet als kosten in de verlies- en winstrekening. Werkkapitaal wordt hierdoor vrijgehouden, wat voor een zelfstandige erg prettig is.

Tevens zijn wij als partij transparant en is er geen sprake van addertjes onder het gras. Shortlease overeenkomsten worden aangeboden voor een minimale periode van 30 dagen. Daarbij bieden wij standaard 36.000 kilometers per jaar, 3.000 kilometers per maand. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de breng- en haalservice, de allriskverzekering en de 24-uurs service.

Op de pagina ‘Hoe werkt shortlease’ vindt u meer informatie over hoe het proces in elkaar zit.

 

Shortlease als ZZP’er bij Shortlease Company

Kiest u voor shortlease als ZZP’er bij Shortlease Company, maar heeft u nog vragen over de leaseconstructie, de modellen of een ander aspect? Dan beantwoorden wij graag uw vraag telefonisch! Bel naar 0318 – 509 977 of vul het contactformulier in.

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
  • Gratis per dag opzegbaar
  • Alleen voor zakelijk gebruik
  • Breng & Haalservice in NL
  • 24-uurs mobiliteitsservice