Shortlease in Nederland

Shortlease auto in Nederland? Dan bent u bij Shortlease Company aan het juiste adres. Bij Shortlease Company kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een leaseauto. Kiest u voor Shortlease Company? Dan zitten daar diverse voordelen aan: uw auto is opzegbaar per dag en u krijgt niet te maken met een boete. Daarnaast hoeft u geen lange of een prijzige periode uit te zitten. Kortom, u heeft geen omkijken naar uw leaseauto. Ga voor zorgeloos rijden met de modellen uit ons assortiment!

 

Shortlease in Nederland en de voordelen

Shortlease in Nederland biedt verschillende voordelen. Het eerste voordeel is dat u als klant te maken krijgt met een full operational lease. Dit houdt in dat de auto niet wordt opgenomen in uw balans en uw werkkapitaal wordt vrijgehouden. Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan contracten, is een shortlease auto in Nederland ideaal. Dit kan zijn wanneer u tijdelijk personeel heeft, zelf een startende ondernemer bent of binnen uw bedrijf verschillende medewerkers heeft met een proeftijd. Daarnaast is het shortleasen van auto’s ideaal voor bedrijven die te maken hebben met flexibele arbeidscontracten. Is uw bedrijf op zoek naar aanvulling op het vaste wagenpark? Of heeft u een bedrijf die een voorloopauto nodig heeft? Dan is het ook raadzaam om te kijken naar de opties wat betreft shortleasen.

Shortlease in Nederland bij Shortlease Company

Bij Shortlease Company kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een shortlease in Nederland. Bekijk nu welke modellen er beschikbaar zijn en bestel uw volgende shortlease auto bij Shortlease Company, uw shortlease in Nederland! Geïnteresseerd maar twijfelt u nog? Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u direct wilt shortleasen kunt u contact opnemen zodat u vandaag nog in een model naar keuze kunt rijden! Bel dan naar 0318-509977.

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
  • Gratis per dag opzegbaar
  • Alleen voor zakelijk gebruik
  • Breng & Haalservice in NL
  • 24-uurs mobiliteitsservice