Automaat shortleasen

Een automaat shortleasen is uiteraard mogelijk bij Shortlease Company. Op dit moment hebben wij al 21 modellen die kunt aanvragen met automaat en dus is het aanbod zeer breed. Een automaat shortleasen kan bij ons met alle merken. Het maakt dus niet uit of u kiest voor een Audi, een Seat of een Volkswagen. Bij ons leaset u al vanaf minimaal 30 dagen een auto met automaat en deze is vanaf dat moment elke dag opzegbaar. De auto’s zijn uiteraard allrisk verzekerd en bij de premie is een breng- en ophaalservice inbegrepen net als reparatie bij schade. Shortleasen is daarmee een zeer voordelige keuze vergeleken met het ‘private leasen’ en het huren van een auto.

Een automaat shortleasen voor kortlopende projecten

Een automaat shortleasen daar kiest u voor wanneer u voor een kortere tijd de beschikking moet hebben over een auto. Een automaat shortleasen kan immers vanaf 30 dagen of direct voor een jaar worden geregeld. Een goede keuze dus voor als u voor een bepaald project de beschikking moet hebben voor een auto. Het kan ook zijn dat u voor werknemers voor een korte periode een auto beschikbaar wilt stellen. In beide gevallen bent u bij Shortlease Company aan het juiste adres. Wij regelen namelijk voor u de auto die het beste past bij uw wensen en budget en doen dit ook nog eens zeer voordelig.

Een automaat shortleasen met ons intelligente zoeksysteem

Het zoeksysteem van Shortlease Company leidt u zo simpel mogelijk naar uw ideale auto. U gaat naar Home of Auto aanbod en selecteert de auto die u wilt shortleasen of stelt de specificaties in waaraan deze moet voldoen. Vervolgens krijgt u van ons een offerte thuisgestuurd. Reserveert u vandaag? Dan rijdt u morgen al. Heeft u nog vragen over een automaat shortleasen bij Shortlease Company? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0318 – 509 997 en ook digitaal via het contactformulier. We horen graag van u!

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
  • Gratis per dag opzegbaar
  • Alleen voor zakelijk gebruik
  • Breng & Haalservice in NL
  • 24-uurs mobiliteitsservice