Algemene voorwaarden

De shortlease tarieven zijn in euro’s, exclusief 21% BTW en brandstof.
Bekijk de algemene voorwaarden als pdf.

DE SHORTLEASE TARIEVEN ZIJN INCLUSIEF:

 • Onderhoud
 • Compleet verzekeringspakket inclusief WA casco-, ongevallen- en inzittende verzekering
 • 24-uurs alarmservice
 • Vervangend vervoer bij reparatie en/of onderhoud na 24 uur
 • Groene kaart
 • Na 30 dagen, per dag opzegbaar
 • Breng en haalservice in Nederland

LOOPTIJD

De genoemde looptijden kunnen gedurende het contract worden verlengd. Minimale looptijd is 1 maand (30 dagen) en de maximale looptijd is 24 maanden. Een Shortlease maand is gelijk aan 30 dagen (onafhankelijk van de kalendermaand). De looptijd is na 1 maand (30 dagen) per dag opzegbaar.

BRENG- EN HAALSERVICE IN NEDERLAND

Shortleasecompany kan de auto bij aanvang en beëindiging van het contract brengen of ophalen. Tarief op aanvraag.

VERZEKERING

Het verzekeringspakket bestaat uit:

dekking: aansprakelijkheid + volledig casco (WA+ casco / all-risk)
eigen risico: het eigen risico bij een niet verhaalbare schade bedraagt voor personenauto’s  € 375,00 en voor bedrijfswagens € 450,00 alle overige verzekeringsvoorwaarden liggen op aanvraag ter inzage op ons kantoor

VERDUISTERING / DIEFSTAL

Bij verduistering of diefstal dient u zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Een kopie van het aangifte, een schadeaangifteformulier en de originele sleutels ontvangen wij zo snel mogelijk. Daarnaast dient u ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het voorval. U kunt hiervoor bellen met 0318-509977. In bovenstaande gevallen blijven de BOVAG Huurvoorwaarden van kracht zoals aan u is overhandigd bij de huurovereenkomst.

24-UURS ALARMSERVICE

Bij pech onderweg kan iedere berijder van een Shortlease Company-auto een beroep doen op de alarmservice. Deze hulpdienst kan zeven dagen per week en 24 uur per dag worden bereikt via het speciale gratis alarmnummer. Het lidmaatschap van andere hulpdiensten is hierdoor overbodig.

VERVANGEND VERVOER

Bij reparatie, onderhoud of schadeherstel, welke langer duurt dan 24 uur, heeft u recht op vervangend vervoer.

RESERVERINGEN

Reserveringen zijn gratis, eventuele annulering is gratis.

BOVAG

Shortlease Company B.V. is lid van de afdeling Autoverhuur van de BOVAG. Onze voertuigen worden onder Algemene Huurvoorwaarden voor de leden van de afdeling Autoverhuur en -leasing van BOVAG verhuurt.

 

Lessee (huurder) accepteert deze voorwaarden en de Algemene Huurvoorwaarden voor de leden van de afdeling Autoverhuur en – leasing van BOVAG, voor zover deze niet zijn uitgesloten door Shortlease Company voorwaarden. Algemene Huurvoorwaarden voor de leden van de afdeling Autoverhuur en -leasing van BOVAG worden op aanvraag verstrekt. De auto’s zullen op basis van klasse worden verhuurd. Getracht zal worden met een eventuele voorkeur rekening te houden. Hiervoor is men afhankelijk van de beschikbaarheid. De lijst met merken en typen zijn slechts indicatief en kunnen gedurende de periode wijzigen.

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt al vandaag in een model naar keuze rijden.
 • Gratis per dag opzegbaar
 • Alleen voor zakelijk gebruik
 • Breng & Haalservice in NL
 • 24-uurs mobiliteitsservice